let’s build our own future

Bovenstaand ontwerp realiseren ?

mede ontwikkelaar (m/v) voor de realisatie van een woon- werk omgeving gezocht. 

bedoeld voor mensen, die de regie over wonen, werken en ouder worden – weer- in eigen regie willen organiseren door het ontwikkelen en bouwen van een eigen woon-werkomgeving. Zelf doen is de essentie vanuit de gedachte dat de besparingen worden aangewend voor het verder ontwikkelen en bouwen aan een toekomstgerichte manier van wonen, werken en ouder worden .

Deelnemers zijn aandeelhouders in “Het bedrijf ‘  dat producten en diensten levert, die bijdragen aan de missie van ‘ ouder worden als onderneming ‘ . Particulieren die investeren in een project zijn aandeelhouders,  maar ook participanten die waarde creëren met het leveren van arbeid en/of diensten.

Mijn initiële plan was het om in het noorden van frankrijk te starten met de bouw van een huis op basis van mijn ‘timber based house concept’  en daarbij te streven naar een off grid situatie: het zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie.

Kijk op de website met mijn portfolio, met daarin de bouw van een zelfontwikkeld en gebouwd huis in houtskeletbouw en voor een beschrijving van het timber based house concept om een idee te krijgen van de richting.

 http://wanderburschedesign.nl/het-timber-based-house/